Mind Detox

Van innerlijke onrust naar levensvreugde

Mens zijn is spannend. Dat kun je op twee manieren interpreteren. Als je leeft vanuit je hoofd is het stressvol en belemmerend. Als je leeft vanuit je ware Zelf is het opwindend. De keuze waarvandaan jij wilt leven kun je van moment tot moment steeds weer opnieuw maken.

Je hoeft niets te veranderen. Geen nieuwe geloofssystemen aan te nemen. Er is ook geen specifiek resultaat te behalen. Dat zou betekenen dat er iets niet goed zou zijn aan jou, je wereld of het leven. Waar het om gaat is je bereidheid om alles te ervaren wat het leven brengt. Want dáárom ben je hier.

 

Mind detoxen is het herstellen van je onbewuste programmering. De onterechte overtuigingen die je in je jongste jaren hebt opgepikt van je ouders, andere familieleden, leraren en klasgenootjes. Dat kan variëren van onschuldige tot traumatische gebeurtenissen. Je kunt dit verleden niet veranderen. Wat je hebt meegemaakt, blijft wat je hebt meegemaakt. Het goede nieuws is dat je wél kunt veranderen hoe je met die gebeurtenissen uit het verleden omgaat. Mind Detox richt zich niet op het voorval zelf, maar op de reden waarom wat er gebeurde toen een probleem voor je was. Het neutraliseert de herinnering waardoor het je niet langer in zijn greep houd.

Dit is bijzonder waardevol. Onder je conditioneringen en onbewuste overtuigingen bevindt zich namelijk de ware ‘jij’. Jezelf losweken van je identificatie met je programmering zorgt ervoor dat je dit weer bewuster gaat opmerken. Het zorgt er ook voor dat jij jezelf, de wereld en het leven door een andere bril gaat ziet: positiever, liefdevoller en milder. Dit nieuwe, Bewuste perspectief ondersteunt jou om op natuurlijke wijze voluit te léven.

 

” Vanwege aanhoudende patronen over eten, minderwaardig voelen en zonder respect behandeld worden, heb ik over een periode van een aantal maanden sessies met Cisca gedaan. Ik ben mij bewust geworden van vastzittende overtuigingen die door de methode in het heldere oppervlaktewater kwamen bovendrijven, waardoor ze simpelweg bekeken konden worden en mijn gedrag veranderde.

De sessies zelf zijn ontspannen en vredig maar evengoed intens. De uitwerking is verbazingwekkend subtiel en toch zeer merkbaar en aanwezig.”

Keesjan

Fysieke aandoeningen

Een fysieke aandoening die chronisch is, of waarvan de oorzaak niet bekend is en waar je maar mee moet leren leven. Klachten waar je niet over durft te praten, of die je wegmoffelt met “het gaat vanzelf weer over.” Een impactvolle diagnose.

Met Mind Detox onderzoek je de symbolische betekenis van je lichamelijke klacht. Het bied je praktische technieken om vanuit kalmte om te gaan met wat zich aandient.

Emotionele kwesties

Angst, verdriet en woede. Gekwetst zijn, je onzeker of schuldig voelen. Hoog-sensitiviteit. Een ontwrichtende gebeurtenis. Emoties en gevoelens kunnen je enorm belemmeren jezelf te zijn en te doen wat je wilt doen.

Door te Mind Detoxen verandert je relatie met je emoties. Je gaat ze ervaren in plaats van erop reageren. Dat geeft letterlijk verlichting en positiviteit.

Levensproblemen

Een patroon willen veranderen wat maar niet lukt. Er herhaalt zich iets waarvan je niet snapt waarom dat jou elke keer overkomt. In eindeloze cirkels denken over een oplossing maar die niet vinden. Gebukt gaan onder je verleden of bang zijn voor de toekomst.

Mind Detox helpt je begrijpen waarom je bepaalde problematische levenspatronen in stand houdt en hoe die te veranderen, zodat je de resultaten krijgt die je wél wilt.

“I have had a really great result after working with Cisca. We worked on a trapped nerve in my leg which came back to me want to control the pace of life (which came from my birth!).

It’s amazing how at peace I am with everyting happening in my life since the session, things that I would have said are happening ‘too fast’ or ‘too slow’. And the pain is gone too!”

Faye

Mind Detoxen is een helende reis.
Je komt tot nieuwe conclusies die een positieve manier van leven werkelijkheid maken.

Als hoog sensitief mens speelt mijn vermogen om heel goed te kunnen ‘voelen’ een belangrijke rol in mijn leven. Ik kan mij er makkelijk door verplaatsen in een ander. Die kwaliteit zet ik volop in tijdens mijn werk. Dat past erg goed bij de Mind Detox Methode die verschillende technieken omvat waar ik flexibel mee om kan gaan. Daardoor kan ik jou als cliënt volledig ondersteunen bij het op jouw manier bewust worden van waarom wat er in je leven speelt een probleem is voor jou.

Het is eindeloos fascinerend hoe ieder mens vanuit het onderbewuste, zelf met de redenen en oplossingen komt. En vervolgens inzichten vormt die ertoe leiden dat ze vrede krijgen met hun verleden of situatie. Mijn intuïtie en onverdeelde aandacht scheppen daarvoor een veilig veld: het huidige moment, waarin alles mogelijk is.

“Ik heb de sessies met Cisca als heel prettig ervaren. Ik voelde me direct op mijn gemak en vertrouwde haar. Ze legt alles duidelijk uit en creëert een fijne sfeer.

Ik ben blij met de ervaring, de nieuwe tools en het mentale resultaat. Dankjewel Cisca!”

Nathalie

Het proces

Met de Mind Detox methode als leidraad gaan we in gesprek. We onderzoeken met een open en nieuwsgierige houding wat op onbewust niveau de mind-based oorzaak van je probleem is. Die kan in het verleden of de toekomst liggen, of gebaseerd zijn op innerlijk conflict. Het kan ook heel goed om een combinatie van deze redenen gaan.

De methode helpt je tot gezondere conclusies te komen. Dit bevordert innerlijke harmonie wat een gevoel van opluchting en ruimte geeft. Naast het komen tot bevrijdende inzichten, krijg je eenvoudige, praktisch toepasbare technieken aangereikt die je helpen steeds weer terug te komen in het huidige moment. Dat is waar het leven werkelijk plaatsvindt.

Door de verbinding tussen je geest, lichaam en de externe wereld, zorgt het verminderen van je weerstand tegen wat er was, is, of nog komen gaat voor innerlijke rust. Je lichaam reageert op die verandering, waardoor klachten kunnen afnemen en zelfs verdwijnen.

Mind Detox bevat ook een toolkit met krachtige principes, meditaties en protocollen voor het genezen van de vijf kernoorzaken voor problemen: over-denken, over-voelen, over-tijden, over-controleren en over-doen. Zelfs voor problemen die generaties terug gaan of de toekomst betreffen.

Een minstens zo waardevolle reden om te Mind Detoxen is dat je de keten van het doorgeven ermee doorbreekt. Sta hier eens heel even bij stil. Wat heb jij geërfd waar je niet zo gelukkig mee bent. Of wat geef je ongewild weer door aan de generatie na jou? Er is inmiddels wetenschappelijk bewijs dat dit tot wel drie generaties kan beslaan. Mind Detoxen gaat dus verder dan alleen een mooie kans tot groei en heling voor jezelf.

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

en ontvang regelmatig gratis inspiratie voor een nieuwe manier van leven

Je hebt je met succes ingeschreven!