Ik ervaar dagelijks de positieve effecten van Ayurveda en Mind Detox

Ayurveda en de Mind Detox Methode ondersteunen mij bij leven vanuit mijn natuurlijke staat van zijn: gezond, ontspannen, tevreden, vol zelfvertrouwen en succesvol. Ik ben ervan overtuigt dat dit voor iedereen mogelijk is.

Ik wil mijn medemens helpen wákker worden. Ayurveda en Mind Detox zijn fantastische, natuurlijke en eenvoudige methoden om dat te doen.

Ik ben opgegroeid in een arbeidersgezin. Aardappels, groente en vlees en op vrijdag het snoepje van de week. Spiritualiteit kwam rond mijn 18e via een vriendin in beeld toen ik een Reiki behandeling onderging. Ik was totaal overweldigd door de onvoorwaardelijke liefde die ik ervaarde.

Met horten en stoten volgde ik vanaf die tijd allerlei spirituele cursussen. Maar niets wilde echt beklijven. Rond mijn 40e kwam Ayurveda op mijn pad. Ik ontdekte toen ook dat ik hoog sensitief ben, wat veel puzzelstukken op zijn plek deed vallen qua geworstel met mijzelf, mijn relatie en mijn loopbaan. Nog steeds weet ik niet wat me dreef om een introductiecursus masseren te volgen, maar het bleek een gouden greep. Eindelijk had ik een vorm gevonden waarmee ik mijn gevoeligheid vóór mij kon laten werken. Opleidingen volgden, een scheiding, een burn-out en de kans om met een ontslagregeling te starten als zelfstandige. Die heb ik met beide handen aangegrepen.

Sindsdien lééf ik de diensten die ik aanbied. Ze brengen mij gezondheid, innerlijke rust en verandering van perspectief op mijzelf en de wereld om mij heen. Dat heeft een positief rimpeleffect die van onschatbare waarde is. Ik heb mijn praktijk op die fundering opgebouwd.

Met oprechte belangstelling ga ik als medemens naast mijn cliënten staan. In een passend tempo begeleid ik ze naar betere gezondheid en meer bewustzijn. Het maakt mij intens dankbaar om te zien hoe dat hun leven verrijkt. En hoopvol. Want de wereld heeft meer bewuste mensen nodig.

Ik breng mijn kennis met veel enthousiasme, een groot inlevingsvermogen en mijn volle aandacht over. En zet mij met heel mijn ziel en zaligheid in om zo veel mogelijk mensen de natuurlijke kracht van Ayurveda en de Mind Detox Methode in hun dagelijks leven te laten ervaren.

Mijn kwalificaties

Mind Detox Practitioner
Opgeleid door Sandy C. Newbigging, creator van onder meer de Mind Detox Academy.

Ayurvedisch Voedings- en levensstijlcoach
Opgeleid door Ayurvedisch practitioner Frederieke Coevée, creator van Divine Ayurveda.

Ayurvedisch masseur
Opgeleid door Ayurvedisch practitioners Erica Nab, praktijk voor holistische therapieën & ayurveda en Frederieke Coevée.

Bijna alle opleidingen en cursussen die ik heb gevolgd zijn KTNO-geaccrediteerd. De opleiding tot Mind Detox Practitioner is geaccrediteerd door de Federation of Holistic Therapists. Als alumnus ben ik verbonden aan de Mind Detox Academy waardoor ik de ontwikkelingen op het gebied van Mind Detox en bewustwording op de voet volg, waaronder maandelijkse supervisie sessies onder leiding van Sandy Newbigging. Daarnaast volg ik regelmatig KTNO-geaccrediteerde bijscholingen over Ayurveda.

Ik heb een interview mogen doen voor De Volkskrant over de Ayurvedische voedings- en levensstijl en een succesvolle screening georganiseerd van de documentaire A Mindful Choice die in filmtheaters in vele landen wordt vertoond. Naast het runnen van mijn praktijk, organiseer ik tweewekelijkse, gratis meditatiebijeenkomsten bij mij thuis.

Mijn praktijk is aangesloten bij Erisietsmisgegaan.nl waarmee ik voldoe aan alle eisen van de Wkkgz (Wet kwaliteit klachten en geschillen zorg).

Voor mijn persoonlijke ontwikkeling beoefen ik Ascension van The Bright Path Ishayas. De ervaringen die ik met Ascension opdoe, vinden hun weerklank in alles wat ik doe.

Aandacht geven aan je welzijn is zo belangrijk. 

Door je lichaam en geest met Ayurveda en Mind Detox te verzorgen, voed je het fundament van jezelf: je Bewustzijn. En dat heeft effect op elk gebied in je leven.

Mijn visie

Er is een leven waarvoor je geboren bent.

Het zal geen moeilijke manier van leven zijn; het zal als volkomen natuurlijk voelen.

Het zal je passen als een handschoen; je zal je nog nooit zo lévend hebben gevoeld.

Het moeilijkste is om ‘het moeten’, de zorgen, de angsten en het ‘wat als’ achter je te laten.

Dat is een serieuze sprong om te wagen.…

Er zit een soort zekerheid in doen wat iedereen doet. Maar dat resulteert nooit in een leven waar je helemaal enthousiast over bent, trots op bent.

Ga naar binnen; kies voor Aanwezig zijn in het huidige moment.

Laat dat je leiden naar wat Waar is voor jou.

Narain Ishya

Narain is monnik en meditatieleraar bij The Bright Path. Een man die mij enorm inspireert.

Zoals in dit filmpje, die mij nog altijd raakt vanwege de wijsheid en waarheid van zijn woorden.