Over mij

Ik ervaar dagelijks de positieve effecten van Ayurveda en Mind Detox

Ayurveda en de Mind Detox Methode ondersteunen mij bij leven vanuit mijn natuurlijke staat van zijn: gezond, ontspannen, tevreden, vol zelfvertrouwen en succesvol. Ik ben ervan overtuigt dat dit voor iedereen mogelijk is.

Ik wil mijn medemens helpen wákker worden. Ayurveda en Mind Detox zijn fantastische, natuurlijke en eenvoudige methoden om dat te doen.

Mijn eerste besef van ‘iets dat veel groter is dan ik’ kwam rond mijn 18e toen ik een Reiki behandeling onderging. Ik was totaal overweldigd door de onvoorwaardelijke liefde die ik ervaarde.

Vanaf die tijd volgde ik verschillende sprituele wegen naast mijn ‘gewone leven’ met een man en een kantoorbaan. Rond mijn 40e kwam Ayurveda op mijn pad. Ik ontdekte toen ook dat ik hoog sensitief ben, wat veel puzzelstukken op zijn plek deed vallen qua geworstel met mijzelf, mijn relatie en mijn loopbaan. Nog steeds weet ik niet wat me dreef om een introductiecursus masseren te volgen, maar het bleek een gouden greep. Eindelijk had ik een vorm gevonden waarmee ik mijn gevoeligheid vóór mij kon laten werken. Opleidingen volgden, een scheiding, een burn-out en de kans om met een regeling te starten als zelfstandige. Die heb ik met beide handen aangegrepen.

Sindsdien lééf ik de diensten die ik aanbied. Ze brengen mij gezondheid, innerlijke rust en verandering van perspectief op mijzelf en de wereld om mij heen. Dat heeft een positief rimpeleffect die van onschatbare waarde is. Ik heb mijn praktijk op die fundering opgebouwd.

Met oprechte belangstelling ga ik als medemens naast mijn cliënten staan. In een passend tempo begeleid ik ze naar betere gezondheid en meer bewustzijn. Het maakt mij intens dankbaar om te zien hoe dat hun leven verrijkt. En hoopvol. Want de wereld heeft meer bewuste mensen nodig.

Eén van de grootste keerpunten in mijn leven was Ascension. Het leren van deze simpele maar zeer krachtige meditatievorm heeft een onbeschrijvelijk positieve impact. Het vormt de rode draad voor mijn persoonlijke Bewustzijnsontwikkeling, wat zich vervolgens direct vertaald in mijn werk.

Mijn kwalificaties

Mind Detox Master Practitioner
Opgeleid door Sandy C. Newbigging, creator van onder meer de Mind Detox Academy.

Ayurvedisch Voedings- en levensstijlcoach
Opgeleid door Ayurvedisch practitioner Frederieke Coevée, creator van Divine Ayurveda.

Ayurvedisch masseur
Opgeleid door Ayurvedisch practitioners Erica Nab, praktijk voor holistische therapieën & ayurveda en Frederieke Coevée.

Bijna alle opleidingen en cursussen die ik heb gevolgd zijn KTNO-geaccrediteerd. De opleiding tot Mind Detox Master Practitioner is geaccrediteerd door de Federation of Holistic Therapists. Als alumnus ben ik verbonden aan de Mind Detox Academy waardoor ik de ontwikkelingen op het gebied van Mind Detox en bewustwording op de voet volg, waaronder maandelijkse supervisie sessies onder leiding van Sandy Newbigging. Daarnaast volg ik regelmatig KTNO-geaccrediteerde bijscholingen over Ayurveda.

Ik heb een interview mogen doen voor De Volkskrant over de Ayurvedische voedings- en levensstijl en een succesvolle screening georganiseerd van de documentaire A Mindful Choice die in filmtheaters in vele landen wordt vertoond. Naast het runnen van mijn praktijk, organiseer ik tweewekelijkse, gratis meditatiebijeenkomsten bij mij thuis.

Mijn praktijk is aangesloten bij Erisietsmisgegaan.nl waarmee ik voldoe aan alle eisen van de Wkkgz (Wet kwaliteit klachten en geschillen zorg).

Mijn waarden

Een belangrijke waarde in mijn leven is: verschil uitmaken.

Dat alles wat ik dagelijks doe, bijdraagt aan de kwaliteit van leven van alle levende wezens op deze planeet.

Ik vertrouw daarvoor op mijn kennis, wijsheid, intuïtie en het Leven zelf.

Er zit een soort zekerheid in doen wat iedereen doet. Voor mij leidde dat niet tot een leven waar ik helemaal enthousiast over was.

Tot ik de weg naar binnen vond. En daar de onschatbare waarde van aanwezig zijn in het huidige moment ontdekte.

Sindsdien laat ik mij leiden door wat Waar is voor mij.

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

en ontvang regelmatig gratis inspiratie voor een nieuwe manier van leven

Je hebt je met succes ingeschreven!