Aanbod massages

“Het woord ‘Abhyanga’ betekent lichaamsmassage binnen Ayurveda. Maak hieronder je keuze. Hulp nodig? Neem dan contact met mij op.

Abhyanga 45 minuten
€ 51,75

Deze ontspannende massage omvat je nek, schouders, rug en de achterkant van je armen en benen. Een fijne kennismaking als Ayurvedische massage nieuw voor je is.

Abhyanga 60 minuten

€ 83,-

Een volledige lichaamsbehandeling zonder hoofdmassage. Vooraf stellen we vast welke dosha het meeste aandacht vraagt. Dit bepaalt het tempo van de massage en welk soort Ayurvedische olie voor jou op dat moment het meest geschikt is.

Abhyanga anderhalf uur
€ 93,50

Volledige lichaamsmassage, inclusief je hoofd en gezicht. Naast diep ontspannend en verzorgend, is deze massage zeer ondersteunend bij het herstel van bijvoorbeeld overspanning, burn-out, het verwerken van een overweldigende situatie of juist bij het aangaan van iets nieuws.

Vata management pakket
€ 354,-

Vier wekelijkse of tweewekelijkse, volledige lichaamsmassages van 1,5 uur. Het pakketbedrag is inclusief € 20,- korting.

Abhyanga twee uur
€ 103,75

Bij deze massage van je hele lichaam, inclusief je hoofd en gezicht, is behandeling van diverse marmapunten inbegrepen. Een zeer heilzame behandeling, die sommige mensen ervaren als een innerlijke reis.

Abhyanga marma pakket
€ 395,-

Vier wekelijkse of tweewekelijkse, volledige lichaamsmassages en marmabehandeling van het hoofd. Duur: 2 uur. Het pakketbedrag is inclusief € 20,- korting.

Padabhyanga 30 minuten
€ 41,50

Voetmassage met een schaaltje gemaakt van kaash, een bijzondere legering van koper en tin. In plaats van olie gebruik ik medicinale ghee: ayurvedische geklaarde boter waarin onder meer het kruid Triphala is verwerkt. De ghee ondersteunt de energetische werking van het schaaltje. Deze voetmassage neemt vermoeidheid weg, geeft kalmte, versterkt de voetspieren wat een lichtere tred geeft en heeft een goede werking op de ogen. Je voelt het zuiverende effect in je hele lichaam.

Pinda swedana 60 minuten
€ 72,50

Soms is een oliemassage te belastend voor het lichaam. In dat geval biedt pinda swedana uitkomst. In plaats van olie gebruik ik warme bundels (pinda) met kruiden. De verwarmende eigenschappen van de kruiden dringen door tot in de cellen, die in reactie daarop gaan ‘zweten’ (swedana). De behandeling is daardoor ook zeer geschikt tijdens reinigen en afvallen en is verlichtend bij stijve of pijnlijke spieren. Een stevige, grondende én ontspannende massage van één uur, die ook zonder contra-indicatie heerlijk is om te ondergaan.

Pinda swedana inclusief hoofdmassage 75 minuten
€ 88,-

Ik gebruik 100% natuurlijke, Ayurvedische massageoliën. Wees er bij je kledingkeuze van bewust dat daar resten van op je lichaam achterblijven. Dit kan vlekken veroorzaken.

Neem bij koud weer warme kleding en iets voor op je hoofd mee. Hierdoor blijft je lichaam na de behandeling warm en ontspannen.

Geef een massage cadeau!

Hou je van delen?

Bestel dan een cadeaubon om iemand die je lief is laten ervaren hoe Ayurveda & Bewustzijnsontwikkeling bijdragen aan een nieuwe manier van leven.

Zo fijn om samen verder te ontdekken!

Mijn diensten komen niet in aanmerking voor vergoeding door je zorgverzekeraar. Als je financiële situatie werkelijk een belemmering vormt, neem dan contact op om je wensen en mogelijkheden te bespreken.

* = Tarieven worden jaarlijks aangepast op basis van de inflatie. BTW niet van toepassing.

Tarieven per 5 mei 2022*

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

en ontvang regelmatig gratis inspiratie voor een nieuwe manier van leven

Je hebt je met succes ingeschreven!