Tarieven per 1 maart 2022*

CONSULTEN

Consult 60 minuten

€ 67,50

We inventariseren je klachten en wensen en maken samen een plan van aanpak. Daarvoor breng ik in kaart welke dosha’s uit balans zijn en wat voor jou de beste manier is om die te herstellen. Dat kan een reinigingskuur zijn, aanpassing van je voeding- en leefstijl, massage of Mind Detox. Vaak gaat het om een combinatie van remedies en behandelingen die we gefaceerd inzetten om je balans en vitaliteit weer helemaal te herstellen.  

Voeding- en leefstijl consult 60 minuten

€ 77,-

Als je al langer het gevoel hebt anders te willen eten, biedt Ayurveda uitkomst. Tijdens het consult bespreken we welke voedings- en leefstijl bij jou past. Als Ayurveda nieuw voor je is, krijg je uitleg over de basisprincipes, zoals de drie dosha’s Vata, Pitta en Kapha en de invloed van de seizoenen. Je ontvangt na afloop per e-mail een samenvatting en de voor jouw passende voedings- en leefstijl richtlijnen.

Voorbeelden van klachten die met de juiste voeding- en leefstijl snel verminderen zijn;  constipatie, winderigheid, opgeblazen gevoel, krampen, krakende gewrichten, maagzuur, diarree, koortslip, oogproblemen, huidaandoeningen, slaapproblemen, lethargie, slijmophopingen, hooikoorts, moe en zwaar gevoel na een maaltijd, weinig energie.

Kort consult 30 minuten

€ 31,50

Om de voortgang van het integreren van Ayurveda in je dagelijks leven te bespreken. Wat gaat er goed en wat kan er nog beter? Je krijgt uitleg over de effecten van je nieuwe voedings- en leefstijl, zodat je meer inzicht krijgt in je ware natuur en wat voor jouw werkt. Op basis van je feedback kijken we hoe we jouw stappenplan nog beter kunnen personaliseren, zodat je het gemakkelijk kunt toepassen en Ayurveda steeds meer een manier van leven wordt. 

Kort consult in combinatie met een behandeling

€ 21,-

Plus de kosten voor de abhyanga of behandeling.

Mijn diensten komen niet in aanmerking voor vergoeding door je zorgverzekeraar. Als je financiële situatie werkelijk een belemmering vormt, neem dan contact op om je wensen en mogelijkheden te bespreken.

Tarieven worden jaarlijks aangepast op basis van de inflatie. BTW niet van toepassing.

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

en ontvang regelmatig gratis inspiratie voor een nieuwe manier van leven

Je hebt je met succes ingeschreven!