Blog

Succes versus mislukking

Succes versus mislukking

Innerlijk in conflict zijn zorgt ervoor dat je voortdurend gefocust bent op precies die dingen die je niet wilt. Waardoor je ze juist in stand houden. De werkelijkheid van het leven is echter dat het soms loopt zoals je dat wilt, en soms niet. Kun je je voorstellen dat het innerlijke rust geeft als je bereid bent álles te ervaren? De snelste en plezierigste manier om dat te doen is door te stoppen je te verzetten tegen hoe de dingen nu zijn. Mind Detox helpt je daarbij.

lees verder
Artikel: het nut van Ayurvedische detox

Artikel: het nut van Ayurvedische detox

Afvalstoffen verdwijnen niet vanzelf uit het lichaam en veroorzaken op den duur ernstige gezondheidsklachten. Binnen de Ayurvedische geneeskunde is het daarom gebruikelijk om het lichaam in elk geval twee keer per jaar te reinigen: in de lente en in de herfst. Het is een effectieve manier om seizoensgebonden klachten als depressie, lethargie, voorjaarsmoeheid en hooikoorts te voorkomen. In dit artikel lees je waarom een Ayurvedische detox nog meer zo belangrijk is.

lees verder
Het effect van stress op Vata dosha

Het effect van stress op Vata dosha

Voor veel mensen creëert de situatie die we door het Coronavirus doormaken veel intensiteit. Er zijn meer gedachten, sensaties in het lichaam, meer emoties en er is meer informatie om op te nemen en op te reageren. Al deze verhoogde energie zorgt voor wat we binnen de wetenschap van Ayurveda Vata disbalans noemen. In dit bijgewerkte artikel van 2021 lees je hoe dat komt en wat je zelf kunt doen om weer in balans te komen en te blijven.

lees verder
Een ander perspectief op menopauze

Een ander perspectief op menopauze

De Ayurvedische voeding- en leefstijl en Mind Detox helpen overgangsklachten drastisch verminderen. Ik deel in dit blog mijn persoonlijke ervaringen, want het doormaken van de menopauze ís persoonlijk. Het vraagt om ondersteuning die bij jou en jouw unieke omstandigheden passen. Ayurveda en Mind Detox bieden je die mogelijkheid op een natuurlijke manier.

lees verder
Je bent waardevol

Je bent waardevol

Ik ben dankbaar voor iedere cliënt die gebruik maakt van mijn diensten. Samen dragen we op die manier bij aan meer bewustzijn in de wereld. Ik maak die dankbaarheid graag tastbaar. Daarom betekent een nieuw contact voor mijn praktijk, altijd een waardevol cadeau voor jou als cliënt. In deze blog lees je hoe dat werkt.

lees verder
Roep om aandacht

Roep om aandacht

Onze gedachten kunnen ons soms zo beheersen dat het we er niet meer door kunnen slapen, ons niet meer kunnen concentreren en ons er echt ongelukkig door gaan voelen. En we voeden die overprikkeling de hele dag. Met onze telefoon, de TV, de radio en de krant, met de 24/7 maatschappij die we als ‘normaal’ zijn gaan beschouwen. Maar diep binnenin ons roept iets anders zo hard als het kan om aandacht. Ons hart.

lees verder
Eenheid

Eenheid

De visie achter wat ik vanuit mijn praktijk aanbied is dat alles één is, met elkaar verbonden. Ik vond dat lang een hele mooie gedachte die als ‘waar’ voelde. En eerlijk gezegd, meer was het niet. Een mooi idee dat ik niet echt begreep. Dat veranderde toen een Ishaya monnik van The Bright Path mij een keer uitlegde dat Eenheid en verbinding niet begrepen kunnen worden.

lees verder
Magie in connectie

Magie in connectie

Vandaag ben ik gestart met een vijfdaagse Online meditatieretraite, georganiseerd door The Bright Path. Het thema is ‘Connection. Loving yourself and others’. Twee of drie keer per dag is er een bijeenkomst waarbij een leraar zijn ervaringen met en kennis over Ascension meditatie deelt. Vaak krijgen we ‘huiswerk’, om spelenderwijs bewuster aanwezig te zijn. Vanochtend was de uitnodiging: “kijk vandaag hoeveel magische connecties je opmerkt.

lees verder
Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

en ontvang regelmatig gratis inspiratie voor een nieuwe manier van leven

Je hebt je met succes ingeschreven!