Home » Blog » Bewustzijn » Je bent waardevol

Je bent waardevol

door | 1 jul, 2021 | Bewustzijn

Lieve Cisca,

Ik zie een grote, fuchsia-roze gasballon die boven je hangt. Spirit wil je graag een stukje opliften en meenemen en je laten voelen dat je het niet alleen hoeft te doen. Wat ze van jou nodig hebben is dat je opspringt en het touwtje pakt en je zo ook mee láát nemen.

Dit is een stukje van de persoonlijke boodschap die medium Janneke Leber in haar pas verschenen boek ‘Het ministerie van Spiritiele Zaken’ voor mij schreef. En dat – hoe kan het ook anders – precies de woorden waren die ik op dat moment nodig had. Het deed mij weer beseffen dat wie ik ben en wat ik doe, waardevol is.

Ik ken Janneke al heel lang. Ik volgende een paar van haar cursussen, woonde haar Avonden voor de Ziel bij en huurde een tijdje een deel van haar praktijkruimte. Ik vind de blogs de ze over zichzelf en haar werk als medium schrijft heerlijk om te lezen. En we hebben een paar dingen gemeen: dienstbaarheid, willen blijven leren en de liefde voor schrijven. Ieder vanuit onze eigen insteek en expertise maar met een vergelijkbare drijfveer: anderen willen helpen zich weer te herinneren dat er een Grotere Waarheid is. Dat we gemaakt zijn om elkaar te steunen en van elkaar te leren, in welke vorm dan ook. Je bent nooit alleen en je hoeft het niet alleen te doen. Het was voor mij dus vanzelfsprekend om begin dit jaar Jannekes crowdfunding voor het laten drukken van haar boek te steunen door er een aantal te kopen.

Ik ben dankbaar voor iedere cliënt die gebruik maakt van mijn diensten. Samen dragen we op die manier bij aan meer bewustzijn in de wereld. Ik maak die dankbaarheid graag tastbaar. Daarom betekent een nieuw contact voor mijn praktijk, altijd een waardevol cadeau voor jou als cliënt. Zoals dus ‘Het ministerie van Spirituele Zaken, een zoektocht naar onze eigen innerlijke wijsheid’ van Janneke. Ik heb voor dit speciale cadeau gekozen om de succesvolle lancering van mijn nieuwe website te vieren én om te onderstrepen dat ook jij waardevol bent.

Ik heb vier exemplaren van ‘Het Ministerie van Spirituele Zaken’ te vergeven. Zodra een door jou aangedragen contact voor een consult of behandeling is geweest, krijg jij het boek tijdens je eerstvolgende afspraak. Voor hem of haar staat ook een kleine attentie klaar. En geen zorg als je de vijfde (zesde, zevende, achtste…..) persoon bent die iemand aanbrengt. Je krijgt altijd iets cadeau wat precies het goede is voor jou op dat moment. Daar kun je op vertrouwen.

Schrijven is een langgekoesterde wens van mij.

Hier op mijn eigen website leef ik mij daar heerlijk in uit. Blogs over mijn eigen ervaringen met bewustwording en artikelen over Ayurveda en Mind Detox. Bedoeld om je te informeren en inspireren tot een nieuwe manier van leven.

Gerelateerde artikelen

Eenheid

Eenheid

De visie achter wat ik vanuit mijn praktijk aanbied is dat alles één is, met elkaar verbonden. Ik vond dat lang een hele mooie gedachte die als ‘waar’ voelde. En eerlijk gezegd, meer was het niet. Een mooi idee dat ik niet echt begreep. Dat veranderde toen een Ishaya monnik van The Bright Path mij een keer uitlegde dat Eenheid en verbinding niet begrepen kunnen worden.

lees verder
Magie in connectie

Magie in connectie

Vandaag ben ik gestart met een vijfdaagse Online meditatieretraite, georganiseerd door The Bright Path. Het thema is ‘Connection. Loving yourself and others’. Twee of drie keer per dag is er een bijeenkomst waarbij een leraar zijn ervaringen met en kennis over Ascension meditatie deelt. Vaak krijgen we ‘huiswerk’, om spelenderwijs bewuster aanwezig te zijn. Vanochtend was de uitnodiging: “kijk vandaag hoeveel magische connecties je opmerkt.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

en ontvang regelmatig gratis inspiratie voor een nieuwe manier van leven

Je hebt je met succes ingeschreven!

Tweet
Share
Share
Pin