Tarieven per 13 mei 2021*

BEHANDELINGEN

Karna Purana 15 minuten

€ 15,25

Warme olie in je oor terwijl je ontspannen op je zij ligt. Je ervaart totale stilte en je gedachten kalmeren. Je komt volledig tot rust. Heilzaam bij klachten als droge, jeukende oren, teveel oorsmeer, veel onrustige gedachten, duizeligheid en oorsuizen. Alleen in combinatie met een massage of consult.

Netra Basti 30 minuten
€ 51,25

Hoofd- en gezichtsmassage in combinatie met een oogbadje met ghee. Dit werkt reinigend en versterkend voor de ogen. Heilzaam bij vermoeide en snel geïrriteerde ogen door bijvoorbeeld veel beeldschermwerk, en zeer verzachtend,

Pinda swedana kort

Korte, lokale behandeling van gewrichtsklachten, rugpijn, zwellingen, vocht vasthouden en het herstel van littekenweefsel. De eigenschappen van de kruiden verlichten pijn en stijfheid, verzachten de huid en activeren het lymfesysteem. Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Mijn diensten komen niet in aanmerking voor vergoeding door je zorgverzekeraar. Als je financiële situatie werkelijk een belemmering vormt, neem dan contact op om je wensen en mogelijkheden te bespreken.

* = Tarieven worden jaarlijks aangepast op basis van de inflatie. BTW niet van toepassing.