AANMELDEN MIND DETOX PROEF-CLIËNT

“Mind Detox is een krachtige methode om tot een lichtere, meer bewuste manier van leven te komen. Stap voor stap helpt het je van het Klassieke perspectief naar een Bewuster perspectief”.

Ik ben als Mind Detox practitioner bezig met de laatste fase van mijn verdiepende opleiding tot Master Practitioner. Voor mijn praktijkexamen moet ik minimaal tien praktijkstudies inleveren. Daarvoor zoek ik mensen die als proef-cliënt willen fungeren.

Ik help je de oorzaak van je probleem te ontdekken en op te lossen, leer je hoe je kunt stoppen met over-denken, over-controleren, over-doen of over-voelen en hoe je de relatie met je mind kunt veranderen. Je gaat spelenderwijs leven in het huidige moment, je ware Zelf en innerlijke rust ontdekken. Ongekend waardevol!

De Mind Detox methode kan voor elk fysiek -, emotioneel – of levensprobleem ingezet worden. Het enige wat het van jou vraagt is een open houding en de werkelijke bereidheid om tot nieuwe manieren van zijn en leven te komen.

Nieuw perspectief

Wat ik met al mijn diensten beoog, is je ervan bewust maken dat je kunt leven vanuit een nieuw perspectief. Dat je ervoor kunt kiezen over te stappen van het Klassieke perspectief naar een Bewust perspectief.

Vanuit het Klassieke perspectief beschouw je jezelf en de wereld vanuit de mind, het ego. Dat deel van jou dat handelt vanuit het idee afgescheiden te zijn, vanuit verleden en toekomst en dat leeft op basis van overtuigingen en oordelen. Bijvoorbeeld: “er is iets mis met mijn leven”. Het Bewuste perspectief is echter: “er is niets mis met het Leven of mijZelf (mijn werkelijke Zelf).”

Vanuit een Bewust perspectief herontdek je de perfecte Zelf. Dat deel van jou dat Aanwezig is. Die onvoorwaardelijk lief heeft. Dat is moeilijk om je voor te stellen. De mind begrijpt het woord ‘onvoorwaardelijk’ namelijk niet omdat het op basis van lijstjes, criteria, voorwaarden en rechtvaardigingen werkt.

Met de Mind Detox Methode kom je dat te boven. Je creëert een meer pure ervaring van jezelf, de wereld en het leven. Dat gebeurt doordat je leert om simpelweg te rusten in dat wat je werkelijk bent: een manifestatie van Bewustzijn. Onvoorwaardelijke liefde wordt daardoor een natuurlijke, levende ervaring.

Nieuwe relatie

De relatie met jezelf en het leven verandert. Dit uit zich in je dagelijks leven op allerlei manieren. Je maakt je minder druk om van alles. Dingen gaan meer moeiteloos. Je zelfbeeld is positiever. Iets waar je voorheen altijd enorm tegenop zag gaat ineens als vanzelf.

En het allermooiste is dat deze verschuivingen op een natuurlijke manier plaatsvinden én blijvend zijn. Omdat er geen rechtvaardiging meer is voor de mind om de oude manier van zijn in stand te houden. Hoe snel dat gaat verschilt van mens tot mens.

Wat je kunt verwachten

Als ‘Master-practitioner-to-be’ help ik je te kijken naar de manier waarop je lichaam, emoties, andere mensen, je levensomstandigheden en de wereld, krachtige, waardevolle boodschappen reflecteren. Boodschappen die bedoeld zijn om je wákker te maken maar die je nu mist omdat je teveel afgeleid bent.

Ik help je om ‘je mind te ontgiften’, door gebeurtenissen, overtuigingen en emoties uit het verleden te helen die een negatieve invloed hebben op je mentale, emotionele en fysieke welzijn en levenssucces.

Ik geef je advies en leer je simpele technieken waarvan bewezen is dat ze werken voor het verbeteren van je relatie met je mind en emoties, en het creëren van meer van de levensresultaten die je wilt.

Je zult je veilig en nooit veroordeeld voelen. En Je kunt verwachten dat je je lichter, vrijer, meer helder en rustiger voelt en innerlijke kracht en optimisme krijgt.

Gratis sessie

We beginnen met een gratis sessie van anderhalf uur. Je deelt wat er speelt, ik luister aandachtig en op basis van jouw specifieke wensen stel ik de optimale strategie aan je voor. Je leert in elk geval één techniek die je helpt op een hele makkelijke manier je gedachten of emoties te kalmeren en meer in het huidige moment te leven. 

Ook help ik je om de delen van je mind te zien die moeilijk in je eentje te zien zijn, zodat je inzicht krijgt en direct echte verschuivingen kunt maken.

Indien nodig werken we in vervolgsessies van een uur jouw thema wekelijks of tweewekelijks verder uit. Per vervolgsessie breng ik een vergoeding van € 30,- in rekening. Dat doe ik om vrijblijvendheid te voorkomen en omdat ik van de inkomsten van mijn praktijk in mijn levensonderhoud moet voorzien.

Hulpvragen waar ik als Mind Detox Practitioner cliënten mee heb geholpen zijn ondermeer:

“Ik kan niet voor mijzelf kiezen”.

“Ik wil mijn schuldgevoel oplossen”

“Ik heb onverklaarbare pijn in mijn onderrug”.

“Het lukt niet om mijn ongezonde eet- en leefpatroon te veranderen”.

“Ik kan geen grenzen stellen”.

“Ik heb angst voor alleen zijn”.

“Ik kan niet de juiste levenspartner vinden”.  

“Ik heb last van pijnlijke heupen en onderbenen.”

“Ik zit vast door faalangst”.

Je persoonlijke gegevens worden niet gedeeld met de examinator. Elk studieverslag wordt volledig geanonimiseerd ingeleverd. Je ontvangt zelf ook een kopie.

Wil je eerst persoonlijk contact om te overleggen of de Mind Metox Methode iets voor jou is? Boek dan een gratis inzichtsessie.

Meld je hier aan als proef-cliënt

de sessies kunnen ook prima online via Zoom plaatsvinden

Locatie keuze:

8 + 3 =

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

en ontvang regelmatig gratis inspiratie voor een nieuwe manier van leven

Je hebt je met succes ingeschreven!